21e VKR nogmaals verplaatst

23 maart 2021

Zoals u weet stond dit jaar de 21e Venniper Koninginnerit gepland op 25 april 2021. Vanwege de maatregelen rondom COVID-19 zijn wij genoodzaakt dit mooie evenement nogmaals te verplaatsen.

We krijgen op korte en middellange termijn geen duidelijkheid over het wel of niet mogelijk zijn van de organisatie van onze rit. Daarnaast kunnen diverse gemeentes waar wij doorheen rijden op dit moment nog geen vergunningen afgeven.

De afgelopen maanden hebben wij diverse scenario’s uitgewerkt om het evenement mogelijk te kunnen maken. Ondanks dat we mogelijkheden zien, zouden de maatregelen ernstig afbreuk doen aan het karakter van ons evenement. Hoewel de route een heel belangrijk onderdeel is van deze dag, kenmerkt het evenement zich, zoals u weet, door de koffie-gezelligheid, onbezonnen met geïnteresseerden op - of onder -  de motorkap te hangen, het samenzijn en de feestelijkheden bij de start, lunch en finish. Naast beperkingen voor onze deelnemers en vrijwilligers, zou het betekenen dat wij ook geen toeschouwers tot het evenement kunnen toelaten.
 
Alles afgewogen hebbende zijn we tot de conclusie gekomen dat wij u niet de onvergetelijke dag kunnen geven die wij normaliter met elkaar weten neer te zetten. Daarom komt de rit op 25 april 2021 te vervallen en schuiven we de 21e editie door naar zondag 24 april 2022 (datum onder voorbehoud).

Inschrijvingen worden automatisch overgezet naar 2022. Voor vragen over uw inschrijving kunt u een bericht sturen naar jolanda@vkrit.nl. 
  
Wij kijken er naar uit om u in 2022 te verwelkomen en hopen dat u er wederom met ons een fantastische dag van wil en kunt maken!
 
Het bestuur van Stichting De Venniper Koninginnerit.