Terugblik: Marshalls Matter Day

09 januari 2020

Al 20 jaar kunnen wij bouwen op een trouwe schare vrijwilligers. Marshalls die 's morgens vroeg het parkeerterrein ombouwen tot het startterrein, de finishboog opzetten, de ruimtes versieren, de inschrijftafels en stempelposten bemannen, het verkeer regelen en alle andere zaken verzorgen die bij een rit als de onze komen kijken. Daar zijn we zeer dankbaar voor. Om onze marshalls te bedanken hebben we samen met enkele sponsors de Marshalls Matter Day georganiseerd.

De vrijwilligers - die nog niet wisten wat het plan was - werden 26 mei verwelkomd bij De Rustende Jager.  Op het parkeerterrein stonden sponsors en deelnemers met 9 klassieke auto's klaar. Na een korte toespraak van de voorzitter verdeelden de marshalls zich over de gereedstaande auto's. Deze dag zouden zij zelf deelnemer worden van de Venniper Koninginnerit.

De route voerde door het groene hart richting een lunchlocatie in de buurt van Breukelen. Hier stonden bij een picknickplaats lange banken en tafels klaar, inclusief een mobiele unit met daarin een uitgebreide lunch, neergezet door De Rustende Jager.

Het middaggedeelte ging verder via Abcoude, Amsterdam en Uithoorn richting ons vaste finishpunt, alwaar de hapjes en drankjes al klaar stonden.

Deze geweldige en gezellige dag werd mogelijk gemaakt dankzij trouwe sponsors en deelnemers: Huijsmans Service Center, De Rustende Jager en Autopark Zuid

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een impressie van de VKR vrijwilligersdag 2019

Een bericht gedeeld door VenniperKoninginnerit (@venniperkoninginnerit) op

Foto's zijn te vinden via: https://www.facebook.com/vkritnl/posts/2188347937901185

marsch3.jpg