Venniper Koninginnerit dit jaar weer met klassieke auto’s én bus

04 maart 2018

Zondag 22 april aanstaande start in Nieuw-Vennep weer de jaarlijkse Venniper Koninginnerit. Een waar spektakel met 130 klassieke auto’s van 40 jaar en ouder. Dit jaar is het wederom mogelijk om mee te rijden met een klassieke bus.

Deelnemers kunnen zich opgeven voor de sport- of tourklasse. De sportklasse kent uitdagingen voor de navigator en rijder, die alert moeten zijn op de details en instinkers onderweg. Deelnemers aan de tourklasse volgen de navigatie-instructies en kunnen genieten van de route en de mooie omgeving. Tot aan de start blijft de route geheim. Deelnemers kunnen zich op www.vkrit.nl aanmelden met een auto van 40 jaar of ouder. Uiteraard wordt er weer gezorgd voor een goede lunch en versnaperingen voor onderweg.

Wie meer wil leren over kaartlezen en navigeren kan op 17 maart deelnemen aan een workshop navigeren. Route-uitzetter Fred Hak zal dan de fijne kneepjes van het navigeren delen. Aanmelden kan via info@vkrit.nl.

Vorig jaar reed er tijdens de Venniper Koninginnerit een unieke Mercedes-Benz bus mee uit 1958. Na het succes van vorig jaar heeft de organisatie samen met sponsor EasySlim.nu uit Nieuw-Vennep besloten dit jaar opnieuw een klassieke bus in te zetten. Voor € 40,- per persoon beleeft u een unieke dag, waarbij u 's ochtends verwelkomd wordt met een kopje koffie met gebak. Daarna volgt u een stuk van de route en stopt u op een aantal plekken om de klassiekers voorbij te zien komen. Bij de lunchlocatie geniet u van een uitgebreide lunch en kunt u de klassiekers op het parkeerterrein bewonderen. In de middag rijdt u weer een stuk van de route. We zorgen dat u op tijd bij de finish bent, waar u een drankje en hapje krijgt aangeboden. Een buskaartje is te bestellen door een e-mail te sturen naar info@vkrit.nl

Meer informatie over de workshop en de bus is te vinden op de vernieuwde website www.vkrit.nl. Tevens kan via deze website een startplek worden gereserveerd.

Bron: Persbericht Stichting de Venniper Koninginnerit