Kom in actie voor de Ride for the Roses en de Venniper Koninginnerit

16 maart 2015

Stichting De Venniper Koninginnerit en Ride for the Roses slaan samen met Cor Millenaar de handen ineen. Dit jaar vindt de Ride for the Roses plaats op 6 september. Dit wielerevenement voor KWF Kankerbestrijding voert onder meer door Nieuw-Vennep, reden voor de organisatie om samen te werken met andere verenigingen en stichtingen.

En daarbij hoort uiteraard het Vennepse klassiekerevenement de Venniper Koninginnerit. Mercedes-Benz G-Klasse specialist Cor Millenaar stelt een Mercedes G-Klasse beschikbaar waar bedrijven uit de Haarlemmermeer op kunnen adverteren tijdens de Venniper Koninginnerit.

Op de ramen van de G-Klasse kunt u uw logo plaatsen van 20 x 15 cm. U kunt uiteraard ook meerdere advertenties plaatsen en uiteraard kunt u ook een vakje aan de andere kant van de auto sponsoren. Voor één vakje betaalt u slechts € 100,-, waarmee u zowel de Venniper Koninginnerit als de Ride for the Roses (KWF) steunt.

Uw logo zal dan goed te zien zijn op de G-Klasse die op 26 april bij de start-, lunch- en finishlocatie van de Venniper Koninginnerit een prominente plek krijgt. Wilt u dat uw logo tot en met september op de auto blijft staan? Dan betaalt u voor uw logo € 350,- en steunt daarmee ook beide evenementen. Een mooie gelegenheid om de maatschappelijke betrokkenheid van uw bedrijf te laten zien.

Wilt u meer informatie of uw logo op de auto? Mail dan naar michael@vkrit.nl.