Inschrijving speciale 15e Venniper Koninginnerit geopend

14 januari 2014

Hopelijk heeft u genoten van de feestdagen en heeft u een mooie start gemaakt in 2014. Wij zijn inmiddels druk met het organiseren van onze lustrumrit. Dit jaar vindt namelijk de 15e Venniper Koninginnerit plaats. En hier willen we met u een speciale dag van maken. Graag brengen wij u op de hoogte van een aantal zaken.

Inschrijving geopend 

Op zondag 27 april 2014 vindt de 15e Venniper Koninginnerit plaats. Via de website kunt u uw startplek nu reserveren op de pagina 'inschrijven'. We starten dit jaar niet in Nieuw-Vennep, maar in Ophemert, Gelderland. Dit dorp, gelegen tussen Utrecht en Den Bosch, ligt op ongeveer een uurtje rijden van Nieuw-Vennep. We zullen dan ook iets later op de ochtend starten. De start in Ophemert biedt ons de gelegenheid om u een onvergetelijke lustrumrit te bezorgen. De exacte startlocatie wordt kort voor de rit bekend gemaakt. De finish vindt plaats in Nieuw-Vennep. Hier willen wij samen met u het 15-jarig jubileum vieren.

Bestuurswissel

Binnen het bestuur is een wisseling geweest. Marit van 't Hullenaar gaf aan dat zij haar taken voor het bestuur jammer genoeg niet meer kon combineren met haar dagelijkse werkzaamheden. Het bestuur is dit jaar versterkt met Jolanda van Breen die als penningmeester aan de slag gaat. Jeroen Sjerp, voorheen penningmeester, neemt de taken van Marit over en is als Official Route inmiddels druk met de route voor 2014. Via deze weg willen wij Marit nogmaals bedanken voor haar inzet tijdens de afgelopen ritten.

Rabobank

Afgelopen jaar hebben wij u meerdere malen gevraagd een stem uit te brengen voor de B(l)oeiende Ledenactie van de Rabobank. Dankzij uw stem hebben wij een mooi bedrag in ontvangst mogen nemen dat ten goede komt aan de lustrumrit. Meer informatie over de actie vindt u hier.

Terugblik

Wij kijken terug op een zeer geslaagde rit in 2013. Graag verwijzen wij u naar onze website waar u onder meer foto's van de rit kunt bekijken. Het team van Willem Buser was ook aanwezig om een prachtige reportage te maken van de Venniper Koninginnerit. Dit was te zien in het programma Meer op Wielen. U kunt de aflevering bekijken op YouTube.

We hopen u op zondag 27 april 2014 te mogen verwelkomen op de startlocatie in Ophemert. We beloven er een prachtige dag van te maken die u niet mag missen. Meld u dus snel aan via onze website.