Intercity Zakelijk nieuwe sponsor Venniper Koninginnerit

22 april 2012

Stichting De Venniper Koninginnerit is trots om te melden dat zij Intercity Zakelijk als nieuwe sponsor mogen verwelkomen. Afgelopen week tekenden René Enthoven, voorzitter Venniper Koninginnerit, en Jasper Kuin, Marketing en Communicatie manager bij Intercity Zakelijk hiertoe een overeenkomst.

“Het is zeer fijn dat wij in deze lastige tijd, waarin het lastig is om sponsors aan je te binden, mogen rekening op de ondersteuning van Intercity Zakelijk,” aldus René Enthoven. Op de vraag waarom Intercity Zakelijk het grote klassiekerevenement wil steunen antwoordt Jasper Kuin: “Intercity Zakelijk werkt landelijk, maar heeft zijn basis in Hoofddorp. Onze medewerkers staan dus midden in de Haarlemmermeerse samenleving. Ze wonen en werken er. Daarom verbinden wij graag onze naam aan een hoogwaardig evenement met een uitstraling waar zowel deelnemers als toeschouwers wat aan hebben.” Bovendien is Intercity Zakelijk een mobiele service provider voor ZZP’ers, het MKB en groot zakelijke markt. “Veel van onze kanten komen ook uit de buurt. Niet in de laatste plaats omdat ons servicecenter ook in Hoofddorp zit. Dat is wel zo handig als je bijvoorbeeld een vraag of reparatie hebt. Zelfs carkits bouwen we met de grootste zorg in oldtimers,” zegt Kuin. “Want van onze service moeten wij het hebben. Dat is onze grootste drijfveer.”  

Intercity Zakelijk is reeds achttien jaar actief in Nederland. Vanuit het kantoor in Hoofddorp werken 75 mensen voor zo’n 65.000 klanten die gebruik maken van de telefoniediensten van het bedrijf. Daarbij biedt Intercity Zakelijk niet alleen diensten voor vaste telefonie, maar levert het ook mobiele oplossingen, gebruik makend van het KPN-netwerk.

De Venniper Koninginnerit werd voor het eerst verreden in 2001. Kenmerkend voor de rit is de start en finish in Nieuw-Vennep. Inmiddels is het evenement uitgegroeid tot één van de grootste klassiekerevenementen van Nederland. Dit jaar vindt het evenement plaats op zondag 6 mei. Inschrijven voor de rit (sport- en tourklasse) kan via de website www.vkrit.nl. Hier is tevens meer informatie te vinden over tijden en locatie.