Klassiekers gezocht

07 juli 2011

Één van onze hoofdsponsors, Lexpoint uit Hoofddorp, bestaat dit jaar 50 jaar. En dat moet gevierd worden.

Op zaterdag 10 september vindt er een "Back to the sixties" dag plaats. Een fantastisch, uniek, nostalgisch evenement met muziek, hapjes, drankjes en vooral veel prachtige klassiekers uit de jaren '60.

Uitnodiging

Bij dezen nodigen wij u van harte uit namens Lexpoint, om op deze dag te komen genieten van alle klassiekers die opgesteld staan in de showroom. Nadere informatie volgt binnenkort en zal te vinden zijn op www.vkrit.nl en www.lexpoint.nl. Ook kunt u uw oordeel geven om te bepalen wie er in aanmerking komt voor de publieksprijs. Daarnaast geeft een jury bestaande uit oldtimer-specialisten een oordeel.

Oproep

Om een zo compleet mogelijk beeld te creëren van de sixties is Lexpoint op zoek naar Audi/NSU en Volkswagen oldtimers (richtlijn bouwjaar 1960-1970) die de dag met een blik op het verleden compleet zullen maken. Doe mee en ding mee naar mooie prijzen, waaronder een reis naar Turkije!

Heeft u interesse? Neem dan contact op met Laura van Dulken van Lexpoint via telefoonnummer 023-554 14 84 of via e-mail dulken@lexpoint.nl voor meer informatie.

Uiteraard wordt er veel aandacht besteedt aan uw klassieker en wordt ervoor gezorgd dat bezoekers gepaste afstand bewaren.

Uiteraard zal de Venniper Koninginnerit aanwezig zijn bij dit prachtige evenement. We hopen u dan ook te mogen begroeten!