Het appeltje van De Meerse

10 mei 2011

De Meerse Accountants Associatie uit Aalsmeer heeft ook in 2011 weer toegezegd de Venniper Koninginnerit te steunen. Dit bedrijf, gespecialiseerd in accountancy, administratie, belastingadvies, pensioenadvies en bedrijfseconomische advisering, is al jaren aan de rit verbonden als hoofdsponsor.

Kees Tebbens, directeur en ook deelnemer van de rit: "Het feit dat de Venniper Koninginnerit een prachtig, strak georganiseerd evenement is, waar vele liefhebbers plezier aan beleven en waar een vriendelijke sfeer heerst, is voor ons reden om onze naam hieraan te verbinden. Er is veel belangstelling van publiek en pers voor dit evenement waardoor er voor ons een goede mogelijkheid is om onze naamsbekendheid te bevestigen en uit te breiden. We zitten immers vlakbij en zijn dus ook voor Vennepse ondernemers gemakkelijk bereikbaar." Naast de aanwezigheid op de start- en lunchlocatie, gaf het bedrijf ook dit jaar weer een heerlijk koel appeltje voor de dorst weg.

Het spreekt voor zich, het bestuur van Stichting De Venniper Koninginnerit is blij met de belangrijke bijdrage van De Meerse Accountants Associatie.