Oldtimers door de polder met de Venniper Koninginnerit

17 april 2023

Oldtimers door de polder met de Venniper Koninginnerit

Nieuw-Vennep - Op zondag 23 april organiseert Stichting De Venniper Koninginnerit haar jaarlijkse rit voor oldtimers. De dag begint met het startschot dat om 9.00 uur gegeven wordt, waarna de deelnemers onder begeleiding van onze speaker een voor een vertrekken. Toeschouwers krijgen meer te weten over de klassiekers die de startlijn passeren. Vroege vogels kunnen vanaf 8.00 uur de eerste klassiekers bewonderen op het parkeerterrein bij De Rustende Jager in Nieuw-Vennep.

Rond 15.00 uur wacht speaker Dirk Molenaar de eerste deelnemers op bij de finishlijn. Bezoekers zijn van harte welkom om de auto's te bekijken, te genieten van een drankje, even onder de motorkap te kijken en met liefhebbers te kletsen onder het genot van muziek.

Enkele van de exclusieve auto's die te zien zullen zijn tijdens het evenement zijn de 1952 Aston Martin DB2, 1934 Bentley Open Tourer en de 1973 Alfa Romeo Giulia. Ook de Ford Mustangs, Chevrolet Corvettes en Porsche 911's ontbreken niet. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele prachtige auto's die te zien zijn tijdens het evenement.

Voor meer informatie over het evenement en de deelnemende auto's, kunt u terecht op www.vkrit.nl. We kijken ernaar uit u te verwelkomen op deze bijzondere dag vol nostalgie en autoliefhebberij bij De Rustende Jager in Nieuw-Vennep!