Geen klassieker, maar wel meerijden?

04 april 2017

Dit jaar hebben we iets unieks! Wie geen klassieker heeft, maar wel de sfeer van de Venniper Koninginnerit wil ervaren kan een buskaartje kopen voor deze prachtige Mercedes-Benz L312 uit 1958. De bus wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsor Easyslim.nu Nieuw-Vennep.

Voor € 40,- per persoon heeft u een unieke dag waarbij u 's ochtends verwelkomd wordt met een kopje koffie met gebak. Daarna volgt u een stuk van de route en stopt u op een aantal plekken om de klassiekers voorbij te zien komen. Bij de lunchlocatie geniet u van een uitgebreide lunch en kunt u de klassiekers op het parkeerterrein bewonderen. In de middag rijdt u weer een stuk van de route. We zorgen dat u op tijd bij de finish bent, waar u een drankje en hapje krijgt aangeboden.

Kortom, een unieke kans om de sfeer van de Venniper Koninginnerit te proeven. Deel dit bericht gerust met uw vrienden en relaties. Om een buskaartje te kopen stuurt u een e-mail naar info@vkrit.nl met daarin uw naam, telefoonnummer en het aantal personen. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij.