Retro & Revival Festival

20 februari 2016

Uniek Retro & Revival Festival brengt een bijzonder programma voor bezitters van klassieke voertuigen.

PLM presenteert de unieke combinatie van oldtimers, retro-producten en meer dan 25 live optredens met muziek, dans en zang uit de jaren 50, 60 en 70 tijdens het RRF Haarlemmermeer op 4 Juni a.s. Naast een toertocht voor klassieke voertuigen, een oldtimershow, oldtimerbeurs en retromarkt, kunt u er wat eten, terwijl er op het podium van alles te beleven is.

Bezit u een klassiek voertuig en vindt u het leuk aan de oldtimershow deel te nemen, dan biedt PLM u kosteloos een volledig dag- en avondprogramma aan, dat loopt van half tien s’ochtends tot middernacht aan. De prachtige toertocht, versnaperingen, het casino (win leuke prijzen), een goodiebag en kaarten voor het muziekfeest op de avond met optredens van 14 live-bands (mmv. Jan Akkerman) muzikaal omlijst door een retro-Dj, worden u aangeboden als dank voor uw deelname aan de oldtimershow. 

Het evenement vindt plaats in en rond de Van Zantenhal in Nieuw Vennep. U kunt zich aanmelden als deelnemer op de website www.rrfe.nl via de Deelnemersinfo.

Gebruik de groepscode ‘VK16’ zodat de organisatie alle VK-rijders bij elkaar kan zetten tijdens de show.