Informatie 2018

S

Startnummer en -tijden

In deze lijst kunt u uw startnummer en -tijd opzoeken.

Reglementen

We raden u dit jaar met klem aan het reglement goed te bestuderen voordat u aan de rit begint!
Reglement Sportklasse
Reglement Tourklasse

Start- en finishlocatie

De officiële paddock van de Venniper Koninginnerit is De Rustende Jager aan de Venneperweg 471 in Nieuw-Vennep.
Ter plekke zijn marshalls en verkeersregelaars aanwezig. Op basis van uw startnummer sturen zij u door naar de juiste plek. Wij verzoeken u vriendelijk om hun aanwijzingen op te volgen. U kunt uw auto tot 8.45 uur parkeren.

Let op, de briefing is dit jaar al om 8.30 uur!

In verband met de vroege zondagmorgen, respect voor kerkgangers en bewoners in de buurt verzoeken wij u niet te claxoneren.

Start

Omdat de gereden tijd meetelt in het eindklassement is het van belang dat we op tijd starten. Zorg ervoor dat u ruim op tijd in uw auto zit, zodat u exact op uw starttijd kunt wegrijden, anders kost u dit wellicht kostbare punten.

Ochtendprogramma

8.00 uur - Vanaf dit tijdstip bent u welkom op het parkeerterrein, inschrijftafel geopend (ruimte: De Jonge Jager)
8.30 uur - Briefing in De Rustende Jager (ruimte: De Jachtzaal)
8.45 uur - Inschrijftafel sluit
9.00 uur- Startschot voor de eerste deelnemer. Speaker Rob van Rossum vertelt meer over uw klassieker als deze aan de start verschijnt.

Middagprogramma

15.00 uur - De eerste equipes arriveren bij de finish
17.00 uur - Het team van de TU Delft geeft een presentatie over de aanwezige Nuna7 solarauto
17.30 uur - Rond deze tijd zal de prijsuitreiking zijn 

Prijsuitreiking

Door de rekenkamer en de speciale jury worden de volgende prijzen vastgesteld:
Sportklasse - VKR-ritprijs: 1e, 2e en 3e plaats en de VKR-wisselbokaal. De equipe die eindigt op de 15e plek wint een gratis adviesgesprek bij De Meerse Accountants & Adviseurs.
Tourklasse - VKR-ritprijs: 1e plaats. De equipe die eindigt op de 15e plek wint een gratis adviesgesprek bij De Meerse Accountants & Adviseurs.
Algemeen: verschijningsprijs, aangeboden door Lexpoint.

Wilt u kans maken op de verschijningsprijs? Zorg er dan voor dat uw outfit perfect matcht met uw klassieker! Dit jaar letten we onder meer op de auto (lak, accessoires, originaliteit), kleding van de inzittenden (tijdsbeeld) en overige details als muziek, hoofddeksels, koffers, etc.

Pech onderweg?

Laten we er niet vanuit gaan. Mocht u onverhoopt toch stil komen te staan, aarzel geen moment en bel onze fantastische hulpdienst: The Classic Way uit Hilversum. Sander van der Voort is bereikbaar op 06-52 00 36 06. Sla dit nummer goed op. Hij zal proberen u weer op weg te helpen.

Diversen

Enkele deelnemers hebben hun dieetwensen doorgegeven bij de inschrijving. Mocht u deze nog niet kenbaar hebben gemaakt, mail dit dan alsnog naar secretariaat@vkrit.nl. Dan houden we daar op de lunchlocatie rekening mee.

Na afloop van de rit biedt De Rustende Jager een Venniper Koninginnerit menu aan. Van te voren reserveren is gewenst op het telefoonnummer: 0252-629 336.

We zien u graag aanstaande zondag 22 april bij de start verschijnen!

Mocht u onverhoopt niet meerijden, meldt u dit dan alstublieft aan de organisatie via een SMS of WhatsApp aan nummer 06-50 94 30 93. Vermeld hierin svp ook uw startnummer.