Vrije route 2020

B

Beste klassieker-liefhebber,

Andere tijden, het nieuwe normaal, voor het eerst in de 20 jaren van ons bestaan geen traditionele Venniper Koninginnerit! Het annuleren was een moeilijke beslissing waar we niet lichtzinnig mee om zijn gegaan.

Ondanks alles heeft het bestuur gemeend u een mooie dag met uw klassieke voiture te gunnen als alternatief voor het niet doorgaan van de rit van 2020. Een charmante route zonder grote navigatie uitdagingen - wel langs de mooiste plekjes van West-Nederland. Het mooie van deze optie is dat u deze rit op een door uzelf gekozen moment kunt rijden, alleen of met een paar vrienden! Wellicht ten overvloede vragen wij u goed rekening te houden met uw omgeving zodat andere weggebruikers en bewoners van de soms smalle wegen ook kunnen blijven genieten. U rijdt deze route op eigen risico en de regelgeving conform wegenverkeerswet is onverminderd van toepassing.

Routespecialist Fred Hak heeft weer een pareltje in elkaar gezet, gedeeltelijk gebaseerd op oude ritten.

In deze digitale route-uitgave willen wij ook een aantal sponsoren opnieuw in het zonlicht zetten, ondanks hun eigen zakelijke uitdagingen blijven ze u en ons trouw en dat waarderen we enorm.

U kunt de route hier downloaden

Wij wensen u een aangename dag, lekker genietend van uw klassieker/oldtimer en hopen iedereen volgend jaar april gezond aan de start van de Venniper Koninginnerit 2021 te mogen ontvangen!

Hartelijke groet,

Namens het bestuur van De Venniper Koninginnerit,

René Enthoven, voorzitter